Ale!

Lenovo X270

395,00 

Varastossa

Toimitustapa:
Lähetys / Nouto (sovittava erikseen)

X270 kuuluu ThinkPadien laadukkaaseen ultrakannettava-mallistoon. Kone on varustettu mm pitkällä akkukestolla, tarkalla Full HD IPS-näytöllä, tehokkaalla i5-prosessorilla ja nopealla 256GB m.2 nvme SSD-levyllä.

X270 yhdistää kestävyyden ja tinkimättömän suorituskyvyn kompaktiin pakettiin, joka soveltuu hyvin niin tien päälle, kuin toimistollekin niin työ-, kuin opiskelukäyttöönkin.

Kunto: A-, yleisilmeeltään siisti, normaalia kevyttä kulumaa lähinnä kannessa
Malli: Lenovo ThinkPad X270
Akku: ~6-8h+ käytöstä riippuen
Näyttö: 12,5 tuumaa 1920×1080 IPS-paneeli, heijastussuojattu
Prosessori: Intel Core i5-7200U @ 2.30-2.80GHz
Keskusmuisti: 8GB DDR3
SSD-Levy: 256GB m.2 nvme
Näyttöliitännät: VGA, HDMI
Liitännät: 2x USB3, 1x USB C, Kuuloke/Mic
Verkkoyhteys: Wifi, LAN, Bluetooth,
Taustavalaistu näppäimistö
Sormenjälkitunnistin

Takuu: 6kk

Marginaaliverotus 0%, hintaan ei lisätä arvonlisäveroa.

Tietokoneeseen on asennettu Windows 10 Pro päivityksineen sekä perusohjelmat käyttöä varten kuten nettiselaimet, ilmainen toimisto-ohjelmistopaketti sekä ohjelmat mediatoistoa varten. Tietokone on täysin huollettu sekä testattu ja on heti käyttövalmis.

Myytävät tietokoneet ovat käytettyjä ja saattavat sisältää tavallista käytön jälkeä esim. poistetuista tarroista. Kaikkiin kannettavien tietokoneiden kauppoihin sisältyy laturi.

Toimitustapoina postitus (hintaan lisätään postikulut) tai nouto tampereen Kalevasta. Toimituskuluja vastaan myös mahdollisuus kotiinkuljetukselle Pirkanmaalla. Meille voit myös jättää vanhat tietokoneet ja niiden oheislaitteet kierrätettäväksi.