ZBook G3 Tehokannettava

595,00 

Varasto loppu

ZBook G3 Studio kuuluu HP:n mobiilitehotyöasemien tinkimättömään huippuluokkaan ja soveltuu vaativampaankin työkäyttöön. Koneeseen tehoa tuovat mm vääntävä i7-HQ neliydinprosessori, Quadro M1000M 4GB näytönohjain, 16GB DDR4 keskusmuistia, sekä uusi 500GB m.2 NVMe SSD-levy.

ZBookin tinkimättömään varusteluun kuuluvat lisäksi mm tarkka Full HD IPS-näyttö, todella kattavat liitännät sekä taustavalaistu näppäimistö. Studio-malliston tapaan kone on tavanomaisempia tehotyöasemia kevyempi ja ohuempi, tinkimättä kuitenkaan kestävyydestä tai suorituskyvystä.

Huomioitavaa: Koneen webcam ei toimi, puute on huomioitu hinnassa, muuten kone on lähes uutta vastaava. Halutessaan voi tietenkin käyttää esimerkiksi erillistä USB-kameraa.

Kunto: A, lähes uutta vastaava
Malli: HP ZBook 15 G3 Studio
Akku: ~4-5h+ käytöstä riippuen
Mitat & paino: 37.5 cm x 25.5 cm x 1.8 cm, 2.0kg
Näyttö: 15,6-tuumaa 1920×1080 heijastussuojattu IPS-Paneeli
Prosessori: Intel Core i7-6820HQ 4C/8T @ 2.60-3.60GHz
Näytönohjain: Nvidia Quadro M1000M 4GB
Keskusmuisti: 16GB DDR4
SSD-Levy: 500GB m.2 NVMe (UUSI)
Näyttöliitännät: HDMI, 2xUSB C/Thunderbolt 3
Liitännät: 3x USB3, 2xUSB C/Thunderbolt 3, Mic/Kuulokkeet,
Verkkoyhteys: Wifi, LAN,
Sormenjälkitunnistin
Muistikortinlukija
Bang&Olufsen Audio

Takuu: 6kk

Tietokoneeseen on asennettu Windows 10 päivityksineen sekä perusohjelmat käyttöä varten kuten nettiselaimet, ilmainen toimisto-ohjelmistopaketti sekä ohjelmat mediatoistoa varten. Tietokone on täysin huollettu sekä testattu ja on heti käyttövalmis.

Myytävät tietokoneet ovat käytettyjä ja saattavat sisältää tavallista käytön jälkeä esim. poistetuista tarroista. Kaikkiin kannettavien tietokoneiden kauppoihin sisältyy laturi.

Toimitustapoina postitus (hintaan lisätään postikulut) tai nouto tampereen Kalevasta. Toimituskuluja vastaan myös mahdollisuus kotiinkuljetukselle Pirkanmaalla. Meille voit myös jättää vanhat tietokoneet ja niiden oheislaitteet kierrätettäväksi.