Käytetty tietokone?

Uuden tietokoneen ostaminen saattaa tuntua houkuttelevimmalta vaihtoehdolta, mutta useimmiten huollettu ja testattu käytetty tietokone tarjoaa parhaan hinta-laatusuhteen. Etenkin pelitietokoneiden suhteen yleensä samalla hinnalla, millä pääsee käytetyn tietokoneen kanssa pelaamaan suosituimpia pelejä, ei uutta pelikonetta saa lainkaan.

Tietokoneet on tarkoitettu käyttöön, ei nurkkaan pölyttymään ja ostamalla käytetyn tietokoneen tuetkin kestävää kehitystä. Vastaanotamme lisäksi tietokoneita, niiden oheislaitteita ja komponentteja, joten voit tuoda vanhan laitteesi meille pois nurkasta pölyttymästä.

Hoidamme laitteiden kierrätyksen ja kaiken datan hävityksen eli voit huoletta jättää laitteesi meille sellaisenaan. Kaupan yhteydessä tuodusta laitteesta on mahdollista saada hyvitystä tapauskohtaisesti.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä:

Janne K
Read More
"Ostin täältä pelitietokoneen lapsille joululahjaksi. Tuote oli laadukas ja hyvä kuntoinen, jopa parempi mitä tuotekuvauksessa kerrottiin. Myös palvelu oli erinomaista."
Jukka K
Read More
"Asiallinen palvelu. Tuote oli juuri sitä mitä halusin."
Håkan H
Read More
"I ended up in a tight spot and needed a reasonably quick PC or server for work. The staff at GT-PC was super helpful and even allowed me to sit in their store to install our software. 😂 Certainly nothing you can expect! Thanks again."
Karita T
Read More
"Erittäin hauskaa, ystävällistä ja rentoa palvelua! Osto onnistui helposti verkkokaupasta ja nouto paikan päältä joustavasti. 😊 Vanhan kannettavan sai jättää "vaihdossa" ja sain asentaa tarvitsemani ohjelmistot paikan päällä. Suosittelen!"
Janne K
Read More
"Osaavaa ja hyvää palvelua. Suosittelen!"
Shanell
Read More
"Erittäin ammattitaitoinen, ystävällinen ja nopea palvelu. Kuuntelee asiakkaan toiveita ja suosittelee juuri oikeanlaisen laitteen sen perusteella. Toinen kerta kun ostamme täältä. Laadukkaat ja toimivat laitteet. Suosittelen vahva